blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG yoshimitshu
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Darksiders not Dead
Nemesis T-TYPE



Ark Thompson
pridal Nemesis T-TYPE 12.9. 2012 o 13:25



Ark Thompson.jpg
Pohlavie: Muž
Race / Národnosť: Caucasian
Povolanie: Súkromný detektív
Status: Nažive
Z hry: Resident Evil Survivor
Voice: Patrick Harlan


 Ark Thompson  je detektív ktorý bol vyslaný na ostrov Sheena na žiadosť svojho priateľa a klienta Leona S. Kenedyho, aby prešetril a zhromaždil dôkazi o Umbrelle a ich "pochybných pokusoch "

 

Priebeh Udalostí

 

Počiatočné vyšetrovanie


Počas vyšetrovania udalostí na ostrove Shenna sa Ark výdával za osobu menom Vincent Goldman za účelom ziskania informacií od Andyho Hollanda.

( Vincent Goldman bol commander Umbrella výskumného zariadenia na európskom ostrove Shenna.Bol mladý,chladnokrvný proste elita megakorporácie Umbrella ktorý urobí čokolvek aby rozširil svoju autoritu )

To bolo dosť ľahke,vzhľadom k tomu,že Vincent sa

nikdy Andymu osobne neukazoval čiže nemohol vedieť,

že pravý Vincent je niekto uplne iný.

( Andy Holland je supervisor tajnej podzemnej výskumnej časti pre Umbrella Inc. na ostrove Shenna s Arkom Thompsonom sa stretol 9.11.1998 a dosť dlho mu veril,že je naozaj Vincent Galdman )

Akonáhle sa Vincent dozvedel o podvode a špionáži detektíva Arka od Lotta Kleina

( Lott Klein bol dieťa žijuci na ostrove Shenna ako jeden z mála mal osobný kontakt s Vincentom...

Keď videl ,že Ark thompson sa vydáva za Vincenta

Goldmana bol v tom presvedčení,že Ark je špion/podvodník a okamžite to povedal skutočnému Vincentovi Goldmanovi ) 

Stretne sa s Arkom s umýslom ho zabiť,Ark mu ušiel na strechu kde sa snažil utiecť z ostrova vrtulníkom.Vincent ho však dohnal a dostal sa do vrtulníku tiež,strhla sa šarvátka pri ktorej Vincent strhne psie známky Arkovi z krku.Vrtulník je neovládatelný nastáva havária,Ark aj Vincent skáču pred dopadom s vrtulníku ...


Amnezia


Ark prežije haváriu ale nič si nepametá ma amneziu.

Vyzbrojený pištoľou sa vydáva do centra ostrovného mesta,aby zistil,že čo sa vlastne stalo kto je a čo sa to vlastne deje.Už onedlho v uličke nachádza telo Vincenta,ktorý v rukách zvieral psie známky.To ho vedie k domienke,že na zemi leží Ark Thompson ( podla tých psích známok s menom Ark Thompson )


Pýta sa sám seba kto som ja ... v tom zrazu žačuje divný zvuk idúci za jeho chrptom,otočí sa aby zistil,že za sa práve pozerá na kreatúru ktorej je ostrov plný ... je v šoku ... ta vec sa približuje k nemu a nereaguje na nič čo Ark hovorí,namieri na tu vec zbraň na toho človeka bez duše hnijuceho zaživa ... Ta kreatúra zautočí a Ark striela ... hnijúca bytosť padá k zemi a Ark zhrozený zistuje,že niečo nie je na tomto mieste vporiadku !!


Ale aj tak je hnaný ďalej lebo chce zistiť pravdu !


Ark postupne zistuje,že za všetko čo sa deje na tomto ostrove môže Vincent ale stále nevie kto to je ... Pri patrani mesta sa v ulici zozozvučí Telefoná búdka,Ark zdvýha telefón kde mu Andy hovorí


Andy : "Vincent" 

 Ark : "? Vincent Kto je to,čakaj ... som? som Vincent? " 

 Andy : "Vincent, ste vrah vrah.!" 

 Ark : " vrah? Čo to hovoríš? Odpovedz mi. Koho som zabil? "


Telefónny hovor od Andyho spolu s fotografiami ktoré najde pri zistovaní kto vlastne je v pracovni Andyho presvedčí Arka,že on je Vincent a tým aj zodpovedný za stašné činy vykonané na ostrove.


Je šokovaný zistením...


Ark pokračuje a hladá dalšie nové informácie o sebe...


Pri prehliadavaní a postupe mestom Ark nájde Lotta a Lily Kleinovcov ( Lily Kleinová je sestra Lotta ) ktorý obaja vedia jeho skutočnú totožnosť ale odmietaju mu veriť a v strachu utekaju preč. ( Boja sa Vincentového hnevu,keby povedali pravdu Arkovi kto vlastne je ) 


Ark ich prenasleduje...deti sa stale bránia a neveria mu idu za tým ktorému veria a to je Vincent...

Okolnosti ale nakoniec prinútia Lotta a aj Lily prezradiť pravú totožnosť Arkovi 

( Lott a lily sa pri hladaní Vincenta dostanu priamo do ulu umrelly kde boli v ohrození života a Ark ich zachranil,preto mu začali veriť a povedali mu pravdu )

Arkovi za zase vracajú spomienky a spomína si na svoju misiu vyradiť Umbrellu z prevádzky.


( Pri zachrane v útrobách podzemnej vyskumnej sekcie Umbrelly,najde Ark všetky doležite fakty a dokazi na to aby poslal celú umrellu k čertu ... Jedna z nich je klonovanie upravovaných stvorení s označením Tyrant ... pri uteku však najde aj špecialnu sekciu kde najde aj uplne nový prototyp Tyranta

s názvom Hypnos-T-Typ ktorého ark stretne a zneškodní ho ... aspoň si to myslel )


Po tom čo Ark spustil autodeštrukciu v utrobách mega poszemného úlu, sa Ark a deti presunuli k utočnému vrtulníku kde však medzi nimi a slobodou stál Hypnos-T-Typ.

Ark zistuje,že tohto tvora nezabije ale vie ako ho nachviločku zastaviť aby mohol rýchlo utiecť preč s tohto pekla aj to tak robí ... monster zasa padá k zemi a Ark a deti nasadajú na vrtulník a letia preč v pravej chvilí,pretože autodestrukcia a zničenie podzemneho celku Umbrella zničilo cele mesto.


Eufóra radosti je krátka lebo Hypnos-T-Typ unikol pekelnej explózí a drží sa vrtulníku kde je Ark a deti a snaží sa ich zabiť ... Ark  odystuje rakety Tyranta rakety odmrštia do priestoru ničoku kde je rozthaný na kusi výbuchom .... Ark a deti potom už konečne letia v bezpečí v pevnine ... END


Leon Scott Kennedy je americký agent pre divíziu bezpečnostných operácií (DSO). Predtým, Leon bol policajt s Raccoon City policajného oddelenia (RPD) len jeden deň, a bol neskôr prijatý ako agent pre americkú federálnou vládou po incidente v Raccoon City.

 

   

 

Hru si možete stiahnuť tu je odkaz

Je to ale Japonská verzia

 

Download: 
(.rar) 567mb -->(.bin) 604mb 

 

Ďakujem za pozornosť



Prístupov 6158
Kvalita článku
(95%) hlasov 8

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Test - Comic
[ 22.8.2013] (príspevkov 17)
Deadpool Kills the Marvel Universe
[ 25.1.2013] (príspevkov 2)
Ako zbaliť dievča?
[ 10.1.2013] (príspevkov 3)
KV-2 u osady Rosjenna
[ 3.12.2012] (príspevkov 7)
Very nice
[ 19.10.2012] (príspevkov 0)
The Suffering™:Ties that Bind | Videonáv...
[ 16.9.2012] (príspevkov 6)
Ark Thompson
[ 12.9.2012] (príspevkov 13)
Videoprezentácia hier na PC ( 2010-2012 ...
[ 10.9.2012] (príspevkov 4)
Psycho !
[ 3.8.2012] (príspevkov 10)
Update hier na xbox 360 Videoprezentácia
[ 10.5.2012] (príspevkov 32)