blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG yoshimitshu
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Darksiders not Dead
Nemesis T-TYPE



SHADOWS OF THE DAMNED
pridal Nemesis T-TYPE 2.5. 2011 o 19:13



Zahrate si za profesionálneho zabijaka démonov Garciu Hotspura, ktorý bol vyslaný do sveta nemŕtvych s cieľom zabiť všetky monštrá a vyslobodiť tak svoju lásku. Hra prináša pohľad z perspektívy tretej osoby alá Resident Evil 4 a rovnako tak je ladená i náplň hry. Pustíte sa do prestreliek s fantastickými bytosťami, budete sa s nimi biť i päsťami a dokonca si zajazdíte na motorke. Hudobnú stránku hry obstaral Akiro Yamaoko, známy autor soundtrackov k sérii Silent Hill.

  • Vízia pekla z hlavy génia Suda 51 (No More Heroes), Shinji Mikamiho (Resident Evil 4) a Akiru Yamaoku (Silent Hill) – Kombinácia drsnej akcie v štýle hororu a atmosféry psychologického thrilleru, ponúknu Shadows Of The Damned úplne unikátny obraz pekla
  • Brutálne súboje s bossmi – Zošlite svoj hnev na hlavu niekoľkých najmohutnejších a nezabudnuteľných bossov všetkých dôb
  • Za pomoci sily Svetla sa postavte armáde Temnôt – V súboji so zúrivými démonmi sa pohrajte s rovnováhou svetla a tmy, riešte hádanky a zrazte peklo na kolená
  • Extrémne spôsoby boja – Za pomoci celej škály upraviteľných zbraní roztrhajte démonické monštrá na kusy
  • Napínavý príbeh – Rozpráva o ceste naprieč najtemnejšími zákutiami ľudskej predstavivosti za záchranu stratenej lásky
  • Výrazný soundtrack – Ďalšie majstrovské dielo Akiru Yamaoku, jedného z najvýraznejších japonských skladateľov videohernej hudby, je šité na mieru prostrediu a intenzívnej akcie
Pozrite si naozaj originálne spracovaný prvý vývojársky denník z pripravovaného survival hororu Shadows of the Damned, ktorý približuje samotnú hru aj príbeh.


Niektoré podrobnosti o hre už možno poznáte, niektoré však budú pre vás určite nové.
• Hlavná postava, lovec démonov Garcia Hotspur, sa ocitne v pekle, ktoré predstavuje všetky zlé a prekliate veci z bežného života. Jeho úlohou je záchrana svojej milovanej Pauly.

• Hra je prezentovaná ako akčná strieľačka z pohľadu tretej osoby pripomínajúca Resident Evil 4. Unikátne je však spracovanie tmy a svetla.

• Najväčším nepriateľom pre Garciu je samotná temnota. Okrem toho, že ho môže zabiť, sa v nej démoni stávajú silnejšími a preto musí najprv nájsť tzv. svetelné body (light points), ktoré pre neho predstavujú záchranu v podobe svetla a až potom sa môže postaviť proti rôznym pekelným kreatúram.

• Na strastiplnej ceste peklom nebude sám. Spoločnosť mu bude robiť drzo hovoriaca démonická lebka menom Johnson, bez ktorej nespraví ani krok, pretože je zdrojom jeho síl a energie. Lebka má jedinečnú vlastnosť, je schopná sa premeniť na zbraň alebo dokonca motocykel.

• Keďže hra je výsledkom spolupráce medzi vyznávačom punk rocku Goichi Sudom (Suda51, vedúci štúdia Grasshopper Manufacture) a psychologicky zmýšľajúcim Shinji Mikamiom (tvorca napr. série Resident Evil), niet divu, že príbeh a najmä vizuál úrovní, zbraní a démonov je poznačený týmito dvoma štýlmi.

Dátum vydania:

24. jún 2011 Vývojár: Grasshopper Manufacture
Doporučený vek: od 18 rokov Vydavateľ: Electronic Arts
Žáner: akčná Multiplayer:

nie

 



Prístupov 3459
Kvalita článku
(100%) hlasov 5

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Test - Comic
[ 22.8.2013] (príspevkov 17)
Deadpool Kills the Marvel Universe
[ 25.1.2013] (príspevkov 2)
Ako zbaliť dievča?
[ 10.1.2013] (príspevkov 3)
KV-2 u osady Rosjenna
[ 3.12.2012] (príspevkov 7)
Very nice
[ 19.10.2012] (príspevkov 0)
The Suffering™:Ties that Bind | Videonáv...
[ 16.9.2012] (príspevkov 6)
Ark Thompson
[ 12.9.2012] (príspevkov 13)
Videoprezentácia hier na PC ( 2010-2012 ...
[ 10.9.2012] (príspevkov 4)
Psycho !
[ 3.8.2012] (príspevkov 10)
Update hier na xbox 360 Videoprezentácia
[ 10.5.2012] (príspevkov 32)