blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG yoshimitshu
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Darksiders not Dead
Nemesis T-TYPE



Légia zatratených
pridal Nemesis T-TYPE 10.5. 2011 o 8:45



 Plemeno a telo, oddané Bethrezenovi, zvrhnutého do pekla Najvyšším. Objavili sa v temných časoch avšak temnotu priniesli aj do Nevendaar. Všetky ich myšlienky sú nasmerované k získaniu moci, oslobodenie svojho vodcu a pomstu tomu, kto ho zradil. Oheň horí v ich kamenných srdciach. Oheň nenávisti ku všetkému živému, dokonca ku vlasným príbuzným, túhou po moci, sile a ničeniu. A kameňom, ktorý pohltí vštko to, čo si cení ľud: lásku, súcit, priateľstvo. Všetko čo majú je: ich sila a - ich prekliatie.

Dvere Podsvetia sú otvorené pre každého človeka. Prines obeť k Padlému anjelovi: spáľ minulosť, nechaj, až odletí ako popol, znenáviď Najvyššieho. Buď silný a možno temný plameň vzplanie aj v tvojom srdci. A potom zkamenie a ty zabudneš, aké to je byť človekom. Keď si ťa Bethrezen všimne, budeš ocenený: začne sa premieňať aj telo. Buď verným a pevným sluhom a potom sa staneš jedným z nich. Silný, osamelý, hrdý. Prekliaty.

 Legions

Všetci démoni slúžia svojmu pánovi, každý samostatne. V spoločenstve prekliatych je v práve najsilnejší, zákerný a rozvážny. Zákernosť - to je normálne, to je cesta nahore. Sila - to je spôsob sa tam upevniť. Rozum nepovolí nikomu spustiť sa. Ale zradca Stvoritela démonov čaká trest, ktorý stihol Utera v časoch poslednej vojny. Pretože nikto nemôže byť vyššie než Bethrezen. A teraz, zotaviť sa od následkov občianskeho sporu, démoni pokračujú v tom, načo boli stvorení: pomstiť sa za to, že Najvyšší tvoril s ich Stvoriteľom. A to budú robiť stále.

 

 Alea iacta est (kocky sú hodené)!

 

Erb Légií zatratených

 

Centrálnym prvkom je štít so symbolom čiernej hlavy divokého kanca, hltajúceho červené zatmené slnko. V heraldickej tradícii kancova hlava symbolizuje bezuzdnú zúrivosť a agresívnu silu. Okrem toho v niekoľkých náboženstvách je toto zviera považované za symbol tyranie.

Okolo je niekoľko puklín a žíl a celkový ponurý tón zdôrazňujú prerušované čiary, ostré uhly a bodáky. Symbolizujú vysoko záludnú a deštruktívnu povahu démonov.

Štít držia dvaja draci Légií, zviazaní k nemu reťazou tak, aby nemohli uniknúť. Predstavujú zlú, obrovskú silu, schopnú zničiť aj celý svet Nevendaaru. Reťaz predstavuje otroctvo a v našom prípade je to aj pripomienka Tiamata, pripútaného k trónu Bethrezena. Keď boh Zatratených bude chcieť vykonať niečo naozaj hrozné a deštruktívne, uvolní zajaté monštrum zo svojich pút.

Ďalším prvkom sú ztužené bloky lávy, ktoré plávajú v roztavenej magme. Nakonci je stuha s názvom frakcie, napsísaným v ohni, umiestnená pod symbolom. V súlade s tradíciami, v troskách z lávy hraničí s chvostami drakov.

 

Démoni, ako nik iný, podliehajú občasnou prudkou zmenou energie. Klesajú na mysli priamo počas boja, počnúc bezdôvodne zničiť cudziu osobu, končiac vystaviť ich telo dlhým pomalým mučením. Ohromná sila, nekonečná zlosť a nezranitelná koža nútia triasť sa všetky žijúce kreatúry po najvzdialenejšie končiny sveta.

 

Klíčový hrdina Legií zatracených je Haarhus, oddaný Bethrezenův učedník, nepřemožitelný válečník, jehož jediným životním cílem je sloužit svému pánovi. Bude s hráčem chodit po zemích Nevendaaru a spálí je v démonické kampani která začíná s ... oslepujícím zábleskem:

Nad Nevendaarskou oblohou se objevila nová hvězda oddělená nekonečnými válkami a bolestí. Hvězda zhasla a spadla na okraj Říše. Každá frakce má své vlastní vysvětlení a výklad toho, co se stalo a jaká nová proroctví by měli očekávat. Zatímco se kněží pokoušeli vyvléknout ze znamení, Bethrezen již znal odpověď. On, který se jednou dostal do nebes, nemohl minout správnou odpověď. Vrhnul pohled na oblohu a uvědomil si, že bohové se rozhodli zasahovat do činů smrtelníků a poslali svého posla, jehož jediným cílem bylo určit osud Nevendaaru. Přesto byla poslova mise mimo Bethrezenovu sféru zájmu. Proto Bethrezen vyvolal svého nejoddanějšího a nejvěrnějšího služebníka - Haarhuse - a nařídil, aby mu přivedl nebeského posla. Bez ohledu na cenu.

Na začátku hry si Haarhus nepovšimne sebe jako osobnosti. Nejdůležitější věcí, které čelí, je dokončení Bethrezenova úkolu. Avšak bytí tak blízko nebeskému poslovi začíná roztavovat jeho duši, což mu způsobuje vnitřní konflikt. Jak se příběh rozvíjí, konflikty se zhoršují a potlačují jeho city. Kromě cestování kolem posvátných zemí s andělem, se dostává na místa, která vypadají nejasně známě, nachází se zde stvoření, která se mu zdají být povědomá... Nemůže uniknout "uvězněnému" pocitu... že na něj čeká nedodělaná povinnost. Čelí těžké volbě: pokračovat v obsluhování svého pána nebo vstoupit do nejistoty...

 

zdroj: disciples3.ru, preklad: jata

 

Zeme Légií zatratených

 

Temno-šedivá mŕtva suchá pôda, nahé stromy bez lístia, inokedy pokryté pavučinou. Pod nohami je buď prach, alebo ostatky mŕtvoly. Živej trávy skoro niet, suché trnoviská a vresovištia len zdôrazňujú bezživotnosť týchto krajov. Avšak územia Zástupov nie sú len mŕtve, ale sú naplnené antiživotom. Mlhavým, nenápadným na prvý pohľad, ale o to hlbšie napĺňajúcim dušu a telo toho, kto zablúdil do týchto zemí smrti. Jedovaté huby, ktoré nerastú v normálnych lesoch. Hmyz nasiaknutý chorobami, žijúci nie kvôli potrave vtákov. Zapáchajúce zdochliny a v diaľke supi s neúprosným kvikotom. Niekde spod zeme vytriskujúce jedovato-zelené alebo krvavo-červené pramene, vystupujúce z hlbín otrávených starých hrobov. Niektoré kamene a minerály získali záhadnú podobu kostí a vytvárajú hrozostrašné skeletoobrazné konštrukcie, hlavne v okolí zdrojov magickej sily.

 

Démoni (Legions) nemajú taký bohatý strom jednotiek ako ľudia, ale majú najsilenšie jednotky v najvyšších úrovniach. Sú veľmi všestranní, ich hlavnou pohybovou výhodou je schopnosť lietať. Majú výhodu používania mágie mysle na navodenie strachu u nepriateľov. Stretneme sa s našim starým známym Ashkaelom, démonickým hlavným strážcom a mnohými ďlšími jednotkami.

Favoriti Légie zápasia v plameňoch many, nechávajúc okamžite svojich nepriateľov v popoli.Ohnivá podstata tvorí základ ich krvi, u týchto jenotiek narastá ohromná odolnosť voči strelám, ako získavajú moc nad časom. Chŕliči, ako golem, pohyblivé kamenné kreatúry takmer nepreniknutelní pre čepeľ a meče, spôsobujú obrovské škody v radách nepiateľov a z diaľky vymršťujú kamenné projektily. Nakoniec, tie kreatúry Bethrezena, vízie pekla, samotní diabli, vynárajú sa z hĺbky zeme, sú veľkou hrozbou a spaľujú všetko, čo žije, a všetko, čo by oponovalo vôli Bethrezena.

 

                                                                 The End



Prístupov 5397
Kvalita článku
(77,5%) hlasov 4

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Test - Comic
[ 22.8.2013] (príspevkov 17)
Deadpool Kills the Marvel Universe
[ 25.1.2013] (príspevkov 2)
Ako zbaliť dievča?
[ 10.1.2013] (príspevkov 3)
KV-2 u osady Rosjenna
[ 3.12.2012] (príspevkov 7)
Very nice
[ 19.10.2012] (príspevkov 0)
The Suffering™:Ties that Bind | Videonáv...
[ 16.9.2012] (príspevkov 6)
Ark Thompson
[ 12.9.2012] (príspevkov 13)
Videoprezentácia hier na PC ( 2010-2012 ...
[ 10.9.2012] (príspevkov 4)
Psycho !
[ 3.8.2012] (príspevkov 10)
Update hier na xbox 360 Videoprezentácia
[ 10.5.2012] (príspevkov 32)