blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG yoshimitshu
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Darksiders not Dead
Nemesis T-TYPE



Deadpool
pridal Nemesis T-TYPE 16.7. 2011 o 10:11



Greetings to all fans of Deadpool

 

Prosím ospravedlnite moje gramatické chyby, ale niesom dokonalý a celkom som sa snažil aby som ich nerobil. Vítam všetky pripomienky a návrhy.

 

Regards, Yoshi

 

 

Deadpool

 


Future Deadpool....

 

 

Skutočné meno: Wade Winston Wilson


Alias (krycie meno): Deadpool


Prezývky: Merc with a Mouth (Papuľnatý žoldnier), Merc (žoldnier), Wade T. Wilson, Rhodes, Corpus, Lopez, Hobgoblin, Thom Cruz, Peter Parker a veľa dalších


Presvedčenie: Neutrálny


Konexie: Agentúra X (Agency X), kedysi pracovník S.H.I.E.L.D.u, Six Pack, DP Inc. (Deadpool akciová spoločnosť), Weapon X (zbraň X), Secret Defenders (tajný obrancovia), Team Deadpool, Department K (oddelenie K), U.S. Army (americká armáda), Kingpin, Taskmaster, X-Men (bohužiaľ zradil) a veľa dalších


Príbuzní: Thomas Wilson (otec, zosnulý), Hailey Wilson (matka, zosnulá), Gretchen Wilson (ex-manželka)


Operačná základňa: Pohyblivá (nikde nieje príliš dlho)


Národnosť: Kanaďan


Práca a záujmy: Žoldnier, zápasník sumo, vojak a zabijak


Miesto narodenia: Kanada


Vzdelanie: Nedokončené stredoškolské vzdelanie


Tvorcovia (scénar a kresba): Fabian Nicieza a Rob Liefeld


Prvýkrát sa objavil v: New Mutants #98 (Február 1991)


Vlastník: Marvel Comics


Pohlavie: Mužské


Váha: 210 libier (95 kg)


Farba očí: Hnedé


Vlasy: Žiadne

 

 

 

 

Niekto ho neznáša, niekto nenávidí viac než čokoľvek na svete a niekto sa tvári že ho nikdy nestretol. Nezáleží či ho máte radi alebo nie, ale jeho popularita rastie každým číslom (ja mám na RapidShare.com viac než 2500 krát stiahnutú, prvú sériu), dokonca ho v roku 2009 stvárnil Ryan Reynolds vo filme X-Men Origins: Wolverine, v poslednej dobe sa hovorí aj o vlastnom filme. V ankete časopisu Wizard, 200 najlepších komiksových postáv všetkých čias, skončil na 182 mieste a v časopise Empire na 45 mieste. Deadpool nepatrí medzi klasických superhrdinov (alebo super zločincov), je to skôr taký satirický pohľad na svet v ktorom žijú superhrdinovia, jedna z jeho zvláštností je dokonca aj to, že si uvedomuje svoju existenciu v komikse (a to sa u žiadnej inej postavy nedá povedať). Oplýva dobrým humorom (aspoň podľa mňa) a aby toho nebolo dosť, medzi jeho "schopnosti" patrí aj to že má vnútorný hlas (neviem ako to lepšie nazvať), ktorý mu hovorí čo má robiť (ide vlatne o schizofréniu alebo dualitu, keď chcete), plus má halucinácie, vďaka ktorým vidí svet ako jednu veľkú grotesku. Proste dokonalý vojak.

 

Varujem vás ale, že tento článok odhaľuje celý príbeh o Deadpoolovi (čo sa stalo vo všetkých číslach), preto keď si chcete prečítať komiksy, nedoporučujem čítať tento článok (lebo sa pripravíte o prekvapenia). Dobré je ale prečítať to ostatné, pretože tým sa nepripravíte o dobré zážitky z čítania komiksu ale predsa len sa dozviete niečo zaujímavé. Prajem priemne čítanie.

 

SPOILER

 

1. Začiatky
Nieje presne známe kde sa v kanade Wade Wilson narodil. Jeho otec bol armádny generál a potom čo Wilsonova matka zomrela na rakovinu, otca zabil jeho opitý priateľ, neskôr Wilsona vykopli zo Špeciálnych jednotiek americkej armády. Potom sa dostal k Zbrani X (Weapon X). Ako žoldnier pracoval v Tangeri a Maroku, kde mal ľúbostný vzťah so ženou menom Francie, keď tento vzťah skrachoval, cestoval po celej Ázii a bol najatý v Japonsku šéfom podsvetia. Infiltroval sa ako zápasník sumo u jeho rivala. Strávil tri roky ako zápasník sumo a naviazal romantický vzťach s dcérou jeho učiteľa (Oyakata), Sazae. Keď mu nakoniec jeho šéf nariadil zabiť jeho učiteľa Oyakata, prvýkrát odmietol dokončiť úlohu a odišiel do Spojených štátov. V Amerike spoznal a zaľúbil sa do dospievajúcej prostitutky Vanessy Carlysle (neskôr známa tiež ako Copycat) s ktorou si plánoval budúcnosť. Bol najatý na vraždu slepej šéfky britského oddelenia Althea (neskôr iba Al), keď ale prišiel a zistil že je slepá, zabil každého okrem Al. Jeho zamestnávatelia sa mu snažili pomstiť a tak skúsili zabiť Vanessu, ktorú zachránil Zoe Culloden, zamestnanec medzinárodnej firmy Landau, Luckman, Lake a LeQuare. Cullodon dával na Wilsona pozor, pretože bol presvedčený že Wilson zohrá veľkú úlohu v osude ľudstva. Potom čo zistil že má rakovinu, opustil Vanessu a dokonca odmietol chemoterapiu, pretože si neželal predlžovať si život.

 

 

 

 

2. Zbraň X
V Kanade ho prijalo oddelenie K v nádeji o vytvorenie dokonalého zabijaka po vzore Wolverina. Bol zapojený do Americko-Kanadského experimentu menom Zbraň X (Weapon X), jeho rakovina bola sčasti potlačená vďaka implantovaniu liečiveho faktoru od jeho predchodcu Wolverina. Wilson bol zaradený do tajnej jednotky so skoro nezraniteľným Sluggom, kyborgom Kanom a super počítačovým morfom Slaybackom. Potom čo sa prejavili Vanessine mutanské schopnosti (schopnosť meniť podobu, ako Mystique), prijala krycie meno Copycat a vstúpila do tímu. Počas jednej misie Wilson zabil "spolupracovníka" Slaybacka. Kvôli tomu bol stiahnutý z Weapon X a poslaný do špeciálneho zariadenia kde boli liečený ľudia so schopnosťami. Lenže Kanadská vláda nevedala že doktor Killebrew (ktorý viedol toto zariadenie) a jeho sadistický pomocník Ajax používali pacientov ako pokusné krysy. Killebrew použil Wilsona na rôzne odporné experimenty. Wilson naviazal romantický vzťah s kozmickou entitou Death, ktorá ho považuje za ducha (bolo to vo chvíľach keď bol technicky mŕtvy alebo v hlbokom bezvedomý). Snažil sa sám seba zabiť aby bol navždy s Death, zašiel tak daleko že podpichoval Ajaxa, tým že vyslovoval jeho pravé meno (Francis), čo on strašne neznášal. Aby sa mu Ajax pomstil, spravil lobotómiu jeho najbližšiemu priateľovi Wormovi. Aby ukončil Wade jeho utrpenie, zabil Worma (keby ste nevedeli prečo, tak lobotómia je operácia mozgu, ktorá z vás spraví totálneho, slintajúceho idiota). Avšak doktor Killebrew mal isté pravidlo, keď niaky pacient zabil iného, tak mu bolo vytrhnuté a roztrhané srdce. Všetkým sa zdalo že je Wilson mŕtvy ale jeho túžba po pomste bola príliš veľká a tak jeho liečivý faktor obnovil jeho srdce ale nie jeho poškriabané a dorezané telo (vďaka tomu teraz tak vyzerá). Potom zastrelil stráže, ktoré boli v miestnosti (dvoma automatickými puškami) a utiekol zo zariadenia s ostatnými pacientmi (tým zamaskoval to že zase žije) a kedže boli všetci presvedčený že je Wade Wilson mŕtvý, prijal nové meno a to Deadpool.

 

 

3. Žoldnier
Po úniku zo zariadenia na liečbu ľudí so super schopnosťami, Deadpool slúžil nejakú dobu ako vymáhač s Hammerheadom. Čoskoro sa vrátil ku svojmu klasickému, žoldnierskemu štýlu s novou identitou. Počas svojej kariéry žoldniera bol zamestaný aj Wilsonom Fiskom alias Kingpinom, vládcom podsvetia. V tej dobe sa stretol aj s Wolverinom, ktorý v tej dobe pracoval ako špión pre Kanadskú vládu. Počas týchto rokov zajal slepú Al, ktorú mal ako väzňa vo svojom dome. Al sa pokúšala uniknúť ale padla do zajatia ľudom ktorý po nej predtím išli a mysleli si, že je mŕtva, neskôr sa jej podarilo újsť a dostala sa späť k Deadpoolovi. Niekoľko rokov potom ako utiekol zo zariadenia kde ho liečili sa snažil zbaviť zranení, ktoré mu spôsobil Killebrew, preto sa vrátil ku Kanadskej vláde. Vyliečiť sa ho snažil doktor Walter Langkowski (tiež známy ako Sasquatch, člen kanadského super tímu Alpha Flight). V tomto čase tiež získal teleportér (nosí ho na opasku) a používa ho dodnes. Neskôr Deadpool začal ponúkať svoje služby v podniku Hellhouse. Tam sa stretol s T-Rayom, voodoo-kúzelníkom a vrahom, ktorý ho okamžite začal nenávidieť, odvtedy sú T-Ray a Wilson úhlavný nepriatelia. Našiel tiež nového zamestnávatela, časom cestujúceho obchodníka so zbraňami Tollivera. Počas práce pre neho sa opäť spriatelil so Sluggom a Copycat. Deadpool neskôr naverboval muža menom Weasel (jeho dodávateľ zbraní), s ktorým sa hneď skamarátil, Weasel ho sprevádza v mnohých dobrodružstvách a neopustil ho i napriek Wilsonovému zlému správaniu voči nemu. Po niakej dobe v Tolliverových službách, dostal úlohu zabiť Cabla (nedivte sa, myslím "Cable"), ktorý je v skutočnosti Tolliverovým otcom z budúcnosti. Cable ale Deadpoola v súboji porazí. Cable preformoval skupinu New Mutants na X-Force, ktorá neskôr zabila Tollivera. Vtedy bol ale Deadpool zamestnaný bojom s Slaybackom, ktorý bol kyberneticky rekonštrurovaný a túžil sa pomstiť. Pri následnej bitke bola Copycat vážne zranená a Wilson obetoval časť svojho liečivého faktoru, aby jej zahránil život. Deadpool následne pomohol členke X-Force, Siryn, v boji s Juggernautom a jeho strýkom Black Tom Cassidy, ktorý bol nútený vstúpiť do služieb Killebrewa. Deadpool si vytvoril silnú náklonosť k Siryn, ktorá ale iba sčasti opätovala jeho city. Neskôr sa vydal hľadať Copycat, ale zistil že momentálne má rande s Kaneom (Kane).

 

http://www.youtube.com/watch?v=sAI5y20X2Gk

 

4. Mithras
Deadpool bol oslovený Zoe Cullodenom z cirkvi znovu pokrstených. Verili že on je Mithras, znamenie zlatého veku na Zemi. Skeptický Deadpool tomu neverí a ich ponuku odmieta, tým sa ale pre neho začína séria nešťastných príhod. Začalo to nepriateľstvom medzi Weaselom a slepou Al (ktorý sa stretnú, i napriek tomu že Deadpool to výslovne zakázal), pokračovalo to tým že Deadpool prehral boj s jeho úhlavným nepriateľom T-Rayom a nakoniec stratil aj svoje dobré meno vo svojom obľúbenom podniku Hellhouse. Tiež sa stretol v Bullseyeom, keď pracoval v Grécku, kde mu povedal že nebude v žiadnom prípade zabíjať zranených ľudí. Bullseye povedal Deadpoolovi že ho nezabije iba z jediného dôvodu, pretože ho rozosmial. Tiež je zaujímavé zistenie že Bullseye a Deadpool boli spoločne v armáde, kde Bullseye skoro prišiel o malíček na nohe, pretože sa celú misiu smiali. Dúfal, že začne novú epizódu svojho života, ale zistil, že zabíjania sa tak ľahko nezbaví a keďže na žiadosť ducha, svojho bývalého partnera zo Zbraňe X, zabil Ajaxa, bývalý zriadenec ich stopoval a zabíjal (tých čo utiekli), ale jeho hlavným cieľom bol Deadpool. Bolo to možné vďaka pomoci Dr. Killbrewa, ktorého Ajax zabil. Skôr než bol unesený teleportačným opaskom a Ajaxom, povedal slepej Al že je slobodná. Potom čo pracoval pre cirkeu znovu pokrstených, bol najatý ako člen Hrdinovia na prenájom (Heroes For Hire, alebo tiež HFH), kde sa stretol s Colleen, Misty Knight, Luke Cage a Iron Fist. Keď zistil že musí vyliezť na horu, aby sa k nim dostal, rozhodol sa, že si to trochu uľahčí a tak sa skúsil teleportovať na miesto. Na vrchu ale čakalo prekvapenie, HFH boli napadnutý Wild Packom a potom čo boli HFH porazený, teleportoval sa do bezpečia. Neskôr našiel a oslobodil Misty a Colleen. Deadpool a dievčatá sa stretli s Lukom Cageom, ktorý, ako sa ukázalo, pracuje pre druhú stranu, Deadpool na neho začal strieľať ale Cage unikol. Deadpool dúfal, že príjatím Cullodenovy (vodca cirkvy znovu pokrstených) ponuky si profesně polepší, ale nakoniec zistil, že jeho úlohou je zabiť Tiamata, potenciálnu hrozbu pre blížiaceho sa Mesiáša. Deadpool namiesto toho zabil Mesiáša, lebo zistil, že by nepriniesol mier, ale len bezmyšlienkovite blaho.

 

 

5. Zase Žoldnier
Deadpool už úplne stratil nádej že by sa mohol stať lepším človekom a tak sa vráti ku starému, dobrému žoldnierstvu. Znepokojený nedávnymi udalosťami, hľadal radu u vyšinutého psychiatra Bonga, ktorý mu odporučil aby sa na niekom poriadne vybil a kto je lepší na túto úlohu než Wolverine. Súboj skutočne pomôže Deadpoolovi odpútať myšlienky od svojich problémov, ale nemohol sa pripraviť na to čo príde. Bola vzkriesená Mercedes Wilson (Wadeova ex-manželka) a napriek tomu že bola mŕtva a potom oživená, Wade stále veril že je jeho manželka. T-Ray odhalil že nielen on je zodpovedný za zmŕtvychvstanie jeho manželky, ale hlavne Wade. Tento fakt ale nezlomil Wadeovho ducha tak, ako T-Ray čakal a stále veril že by sa mohol stať lepším človekom. T-Ray nakoniec zabil Mercedes Wilsonovú. Neskôr, počas atentátu na Ducana Vessa, sa Deadpool zase stretol s Wolverinom, ktorý mal ale zvláštne tušenie o Vessovi (neskôr sa zistilo že je vlkodlak). O pár týždňov neskôr, zháňal Deadpool lekárske ošetrenie pre Siryn, ktorá bola zranená počas misie s X-Force. Spojil sa s tajomnou, skupinou Watchtower a uzavrel s nimi dohodu, zato že chytí Wolverina, dostane liek pre Siryn. Počas boja Wolverina a Deadpoola sa ale Siryn zosypala, Wolverinovi sa nakoniec podarilo újsť. Wade začal hľadať nové miesto na bývanie a medzitým ako si niečo nájde, býval s kolegami žoldniermi Titania a Constrictor. Ukázalo sa ale že Titania je v skutočnosti Copycat, ktorá sa za ňu vydáva a ešte k tomu bol byt zničený počas súboja s Wizardom a Taskmasterom, ktorý sa chceli pomstiť Deadpoolovi. Jeho budúcim útočiskom a "riadiacim centrom" sa stalo skladisko, kde vzal aj mladého pomocníka, ktorý sám seba volal Kid Deadpool, ten sa mu ale tiež chcel pomstiť, pretože ho obviňoval zo smrti svojho otca a preto vyhodil do vzduchu skladisko. Deadpoola vystopoval mutant Sabretooth a presvedčil ho aby vstúpil do nového programu Zbraň X, ale zistil že spôsoby ktoré od neho vyžadovali boli príliš krvavé a nechcel s nimi mať nič spoločné. Keď zomrela Copycat v rukách Sabretootha, čelil riaditeľovi Zbraňe X, lenže jeho liečivý faktor zlyhal, stratil kontrolu nad fyzickou stránkou tela a zomrel. Pretrvávajúce účinky jeho liečivého faktoru sa zväčšili a zachránili ho pred smrťou, stratil ale pamäť (aj vám to pripomína Wolverina?). To, že sa stretol s Weaselom, mu vrátilo pamäť, ale zároveň zistil že sú aj štyria rôzny jednotlivci ktorý si hovoria Deadpool. Tieto osoby sú aspekty jeho vlastnej osobnosti, dostali hmotnú podobu vďaka prístroju menom Gemini Star, ktorý ovládal jeho nemesis (úhlavný nepriateľ) T-Ray, ktorého najal intergalaktický zloduh Thanos, ktorý žiarlil na Deadpoolov vzťach s Death (pozri Zbraň X) a chcel sa ho preto zbaviť. T-Ray chcel zničiť každý aspekt Deadpoolovej osobnosti a tak ho úplne zbaviť jeho "Ja". Deadpool ale poškodí Gemini Star a úlomky jeho osobnosti absorbuje T-Ray, čo ho previedlo do stavu bezvedomia a Deadpool od neho získal naspäť svoju skutočnú osobnosť.

 

 

6. Agent X
Neskôr pokračoval (aspoň to tvrdil) v práci pre zločineckú rodinu Four Winds (štyri vetry) a vypracoval si dobré meno v zločineckých kruhoch. Ponuky sa stále hrnuli a tak Deadpool založil DP Inc. (Deadpool akciová spoločnosť), prijal tiež Sandi Brandenberg. Jeho úspech ale netrval dlho, pretože zabijak Black Swan, ktorý v skutočnosti vyvraždil rodinu Four Winds, sa ale chcel Deadpoolovi pomstiť, po výbušnom konflikte sa verilo že sú obaja mŕtvy, ale Swan pomocou telepatických síl zachytil všetky jeho a Deadpoolove skúsenosti (aj schopnosti) a spojil ich v mŕtvole jeho podriadeného, Nija. Deadpoolov liečivý faktor zahránil Nija a jeho myseľ bola poskladaná hlavne z Deadpoolovej osobnosti, ale tiež sčasti Swanovej. Poranený a bez pamäte, hľadal Nijo pomoc u Sandi. Nakoniec sa mu podarilo presvedčiť Sandi, že je Deadpool a tá mu zahránila život. Nijo si začal hovoriť Alex Hayden (lebo si nepamätal svoje pravé meno) a spolu s Sandi založili Agency X (Agentúra X), Alex začal používať krycie meno Agent X. Väčšina ľudí verila že Alex je Deadpool s amnéziou, pravda je ale zložitejšia a všetko sa zhoršilo, keď sa v meste objavil Swan a Deadpoolom (ktorý mal premazanú pamäť). Keď sa ale Deadpool stretol s Alexom, tak ho strelil Alex do hlavy, Deadpool sa z toho nakoniec dostal (ako vždy). Swan sa skúsil s Deadpoolom a Alexom dohodnúť, pretože keď on previedol Deadpoolovu osobnosť do Nija, prišiel o časť svojích schopností (zato ale získal obrovské znalosti o porne a vedel veľké množstvo klop-klop vtipov), preto im ponúkol možnosť vrátiť všetko ako bolo predtím a oni samozrejme súhlasili. Swan je ale podvodník a plánoval ich oboch zabiť keď by bolo po všetkom, ale vo chvíli keď sa plne sústredil na to aby zabil Alexa, tak ho Deadpool zozadu prebodol. To Swana ale nazastavilo (pretože zčasti vysal z Deadpoola liečivý faktor) a zaútočili na Alex, Deadpool, Outlaw a Taskmaster, ale porazil ich, nakoniec sa im ale podarilo Swana zabiť. Krátko potom najal Deadpoola jeden zloduch, ktorý ho poslal po Identity Disc (tzv. Disk identity), ktorý mali AIM (veľká zločinecko-vedecká organizácia). 

 

 

7. Partnerstvo s Cableom
Deadpool sa stal partnerom svojho bývalého nepriateľa Cable (blbé skloňovanie). Prežili spolu mnoho dobrodružstiev a počas schválenia Super-ľudskej registrácie (SHRA) sa Deadpool pokúšal stať naozajstným superhrdinom ale ako vždy (hlavne kvôli svojej povahe pohorel). Krátko potom čo Cable zomrel (aspoň sa to tak zdalo), bol Deadpool kontaktovaný Sandi Brandenburg (jeho bývala sekretárka) a Outlaw, ktoré ho požiadali aby zahránil Agenta X (Alex Hayden), ktorého väznila HYDRA. Pri tejto záhrane zobral zo sebou aj Boba (agenta HYDRY) ako zajatca, neskôr sa ale stal jeho priateľom. Potom čo zahránia Agenta X (ktorý pribral asi 100 kíl) začne ich práca pre Agentúru X. (Táto časť sa vám môže zdať krátky, dôvod je taký že partnerstvo s Cableom (Cable and Deadpool) je príbeh sám o sebe a popíšem ho v samostatnom príspevku.)

 

 

8. Tajná invázia
Deadpool sa zase objavil počas Tajnej invázie (Secret Invasion), bol najatý Nickom Furym (samozrejme tajne) aby sa infiltroval na Skrullskú loď. Bohužiaľ Deadpoolova predstava infiltrácie bola to že priamo napadol Skrullsku loď za zámerom predvedenia toho čo dokáže a následneho najatia do Skrullskej armády. Počas pobytu na Skrullskej lodi bolo vytvorených veľa Deadpoolových klonov, ktoré sám cvičil. Všetky jeho klony sa ale zbláznili a začali navzájom zabíjať (čo sa ukázalo ako časť jeho plánu). Deadpool sa nakoniec dostal k informáciam ktoré bolo treba na zničenie Skrullskej materskej lodi ale pri odosielaný Nickovy Furymu ich odchytil Norman Osborn, ktorý ich použil tiež na zničenie Skrullskej materskej lodi. Počas Skrullskej invázie Deadpool tiež dostal prácu a to aby priviedol späť manželku svojho starého "priateľa", tá sa ale spojila s Doktorom, ktorý vytváral vlastnú armádu zombie, bol zradený a vďaka svojej regeneračnej schopnosti mal tvoriť stálu potravu, ako sa ale ukázalo jeho mäso zombie vôbec nechutilo. Deadpool sa z toho dostal tak že zradil svojho starého "priateľa" a obetoval ich všetkých ako potravu pre zombie a následne všetko vyhodil do vzduchu.

 

 

Schopnosti:
Deadpool disponuje nadľudským liečivým faktorom, ktorý je odvodený od Wolverina. Umožňuje regeneráciu poškodených alebo zničených telesných tkanív, oveľa väčšiou rýchlosťou a účinnosťou ako obyčajné ľudské. Deadpool sa dokáže vyliečiť prakticky z hocijakých zranení. Je prakticky nemožné ho otráviť alebo niak nakaziť a má tiež predĺženú dlhovekosť (podobne ako Wolverine). Vďaka liečivému faktoru niesu jeho mozgové bunky konštantné a to mu dáva odolnosť voči všetkým telepatickým útokom. Má dosť zvýšenu silu, dokáže zdvihnúť  až 820 libier. Deadpool sa stretol s osobou predstavujúcou smrť a tiež jeho výlet s T-Rayom do iných dimenzií, mu zaručil nesmrteľnosť. Ovláda prakticky všetky zbrane, ako strelné, tak aj ručné.

 

Deadpool Vol 2 1 Textless.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=tIbamtr6lt8

 

Bibliografia (zoradená chronologicky):
New Mutants 98 (1st appearance)
X-Force 2,4,5,10,11
Nomad 4
X-Force 14,15,21,22,23,24
Avengers 366 (second story)
Deadpool (first limited serie) 1,2,3,4
Silver Sable & the Wild Pack 23
The Secret Defenders 15,16,17
Deadpool (second limited serie) 1,2,3,4
Silver Sable and the Wild Pack 30
Wolverine 88
Wolverine annual 95
X-Force 46,47,56
Deadpool 1,2,3,4,5,6,-1 (flashback),7
Daredevil/Deadpool annual 97
Deadpool 8,9
X-Force 71
Deadpool 10,11
X-Force 73
Deadpool 12,13,14,15
X-Force 76
Heroes for Hire 10,11
Deadpool 16,17
Deadpool/Death annual 98
Deadpool 18,19,20,21,22,0(short story)
Deadpool team-up 1
Deadpool 23,24,25,26,27,28,29,30,31
Contest of Champions II 1
Deadpool 32
Contest of Champions II 3
Deadpool 33
Contest of Champions 4,5
Deadpool 34
Wolverine annual 99
Deadpool 35,36,37,38,39,40,41
Gambit 17,18
Deadpool 42,43
X-Men Unlimited 28 (Epilogue Story)
Wolverine 154
Black Panther 22
Deadpool 44
Wolverine 155
Black Panther 23
Deadpool 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56
Wolverine 166
Deadpool 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69
Agent X 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Cable & Deadpool 1, 2, 3
Identity Disc 1
Cable & Deadpool 4
Cable & Deadpool 5
Identity Disc 3
Cable & Deadpool 6
Identity Disc 4
Cable & Deadpool 7
Identity Disc 5
Cable & Deadpool 8
X-Force Vol 2 4
Cable & Deadpool 9
X-Force Vol 2 5
Cable & Deadpool 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Daughters of the Dragon 4
Cable & Deadpool 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
White Tiger #5
 Cable & Deadpool 39, 40, 41, 42
Deadpool/GLI Summer Fun 1
Cable & Deadpool 43, 44, 45, 46, 47, 48
Wolverine: Origins 21
Cable & Deadpool 49
Wolverine: Origins 22
Cable & Deadpool 50
Wolverine: Origins 23
Wolverine: Origins 24
Wolverine: Origins 25
Marvel Comics Presents Vol 2 #10
Deadpool v4 1,2,3,4
Weapon X: first Class 2
Deadpool 5,6,7,8
Deadpool Annual 1: Games of Death
Thunderbolts 130
Deadpool 9
Deadpool: Suicide Kings 1
Thunderbolts 131
Wolverine (V3) 73
Deadpool 10
Deadpool: Suicide Kings 2
Wolverine (V3)73
Deadpool: Suicide Kings 3
Deadpool 11
Ms. Marvel 40
Deadpool: Merc with a Mouth 1
Ms. Marvel 41
Deadpool 12
Ms Marvel 42
Deadpool: Suicide Kings 4
Deadpool: Merc with a Mouth 2
Deadpool 13
Hulk 14
Deadpool: Suicide Kings 5
Deadpool 14
Shang Shi: Master of Kung Fu 1
Deadpool 15
Hulk 15
Deadpool: Merc with a Mouth 3
Deadpool 900
Deadpool 16
Deadpool: Merc with a Mouth 4 

 

Ďakujem za pozornosť 

250px-Wade Wilson (Earth-616) from Siege Vol 1 3 Textless Deadpool Bling Variant.png



Prístupov 43111
Kvalita článku
(99,6%) hlasov 27

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Test - Comic
[ 22.8.2013] (príspevkov 17)
Deadpool Kills the Marvel Universe
[ 25.1.2013] (príspevkov 2)
Ako zbaliť dievča?
[ 10.1.2013] (príspevkov 3)
KV-2 u osady Rosjenna
[ 3.12.2012] (príspevkov 7)
Very nice
[ 19.10.2012] (príspevkov 0)
The Suffering™:Ties that Bind | Videonáv...
[ 16.9.2012] (príspevkov 6)
Ark Thompson
[ 12.9.2012] (príspevkov 13)
Videoprezentácia hier na PC ( 2010-2012 ...
[ 10.9.2012] (príspevkov 4)
Psycho !
[ 3.8.2012] (príspevkov 10)
Update hier na xbox 360 Videoprezentácia
[ 10.5.2012] (príspevkov 32)