blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG yoshimitshu
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Darksiders not Dead
Nemesis T-TYPE



Darksiders 2 moja najočakávanejšia hra
pridal Nemesis T-TYPE 23.8. 2011 o 17:28



 

Akčná arkáda Darksiders u nás zabodovala - v konzolovej verzii i pre osobné počítače. Komixový nádych sa k neustálej akcii adekvátne hodil a pokračovanie úspešného projektu od Vigil Games na seba nenechá dlho čakať. Vydavateľský dom THQ totiž vsádza na potenciál značky, odsúhlasil pokračovanie nazvané jednoducho Darksiders 2 a jeho vývoj sa znovu postarajú vývojári z Vigilu.
Tentoraz sa hlavným hrdinom stane iný jazdec apokalypsy, Smrť. Hrateľnosť sa však príliš nezmení a môžeme sa tešiť na poriadnu rúbanicu. Kompletný trailer predstavuje samotnú hru a jej nadväznosť na predošlé dobrodružstvo.

 

Akčná adventúra Darksiders u mňa zabodovala - v konzolovej verzii i pre osobné počítače. Komixový nádych sa k neustálej akcii adekvátne hodil a pokračovanie úspešného projektu od Vigil Games na seba nenechal dlho čakať.

 

Vydavateľský dom THQ totiž vsádza na potenciál značky, odsúhlasil pokračovanie nazvané jednoducho Darksiders 2 a jeho vývoj sa znovu postarajú vývojári z Vigilu.Tentoraz sa hlavným hrdinom stane iný jazdec apokalypsy, Smrť. Hrateľnosť sa však príliš nezmení a môžeme sa tešiť na poriadnu rúbanicu. Kompletný trailer predstavuje samotnú hru a jej nadväznosť na predošlé dobrodružstvo.

http://www.youtube.com/watch?v=jOlI5RONyJ0

Rozšírenú ukážku k budúcoročnej sekačke Darksiders 2 dne dopĺňa cca minútový gameplay, ktorý nám odhaľuje súbojový systém titulu v celej svojej paráde. Po relatívne nemotornom a statickom Warovi tak pôsobí hranie za pána Smrť nepomerne dynamickejšie a zábavnejšie, takže pokiaľ vám prví Darksiders nesadli práve kvôli pomalým súbojom, dvojka sa už teraz javí ako pomerne živšia záležitosť.

http://www.youtube.com/watch?v=IAfIetArdDo

Darksiders 2 nebude len obyčajným sequelom jednotky – súdiac podľa nasledujúceho interview videa nám totižto sľubuje toľko zmien a noviniek, že pôjde prakticky o kompletne inú hru, než bol svojho času predchodca. Dôvody? Tak za prvé - Smrť, váš nový hrateľných charakter, bude v porovnaní s kolegom Vojnou výrazne agilnejším bojovníkom. Za druhé, bude mať prístup k nepomerne variabilnejšiemu lootu, no a za tretie, dočká sa aj úplne nových RPG prvkov, akými sú staty, špecializácie a pod.

 

Všetky tieto novinky majú podľa Marvina Donalda, jedného z kľúčových developerov projektu, zmeniť celkovú dynamiku titulu, ktorá bola u predchodcu skôr statickejšieho charakteru a možno aj vďaka ťažkopádnosti Vojny nemusela sadnúť každému. Darksiders 2 pomalšie tempo svojho predka preto hodlá pozmeniť a ja túto zmenú v rytme hry len a len vítam.

http://www.youtube.com/watch?v=mLx0hVKzs1Y

O tom, že cover pre Darksiders 2 bude skvelý nieje pochýb kedže sa na ňom podieľal samotný Joe Madureira. Je to totiž komiks legenda.

http://www.youtube.com/watch?v=5arJt3VeaL4

 

To be continued



Prístupov 4709
Kvalita článku
(100%) hlasov 6

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Test - Comic
[ 22.8.2013] (príspevkov 17)
Deadpool Kills the Marvel Universe
[ 25.1.2013] (príspevkov 2)
Ako zbaliť dievča?
[ 10.1.2013] (príspevkov 3)
KV-2 u osady Rosjenna
[ 3.12.2012] (príspevkov 7)
Very nice
[ 19.10.2012] (príspevkov 0)
The Suffering™:Ties that Bind | Videonáv...
[ 16.9.2012] (príspevkov 6)
Ark Thompson
[ 12.9.2012] (príspevkov 13)
Videoprezentácia hier na PC ( 2010-2012 ...
[ 10.9.2012] (príspevkov 4)
Psycho !
[ 3.8.2012] (príspevkov 10)
Update hier na xbox 360 Videoprezentácia
[ 10.5.2012] (príspevkov 32)